Till din tjänst

Vi är din marknadsavdelning som bara kostar när du behöver oss. Låter det smart? Det är det! Vi ser till att du är lika snygg i alla kanaler du väljer att vara i. Även nya som du ännu inte provat på.

Din framgång är vårt levebröd

Driver du företag där resultatet räknas i varje marknadsåtgärd; Hildegun är ditt självklara val.

Vi finns där du finns, i Skåne med omnejd. Det gör att vi är nära när du behöver oss. Och eftersom vi är nära har vi också bättre förutsättningar att känna in, driva din affär mot utsatta mål och vara ett konkret stöd. Hela vägen!

Hildegun har bredden

Hildegun gör allt från analys till kreativa lösningar, vidare till produktion och utvärdering. Vi garanterar att du ser var dina marknadsföringspengar ger bäst resultat, vare sig du behöver annonser, trycksaker, DR-kampanjer, kundtidningar, hemsida, ta plats i sociala medier, säljmaterial, film, event.

Hildegun har kontakterna

Hildegun har många duktiga vänner. För din del innebär det att vi alltid kan erbjuda den kompetens som krävs – och ansvara för den. Tryggt, absolut. Och definitivt kostnadseffektivt för dig.

När det går bra för dig går det bra för Hildegun; det är ingen dålig drivkraft.

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.