TikTok för företag

Är du redo för att nå nästa nivå av marknadsföring med TikTok för ditt företag?

TikTok är bokstavligen världens hetaste sociala medieapp. Även om många är medvetna om detta, är väldigt få medvetna om hur TikTok kan användas som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för ditt företag. Det här är din chans att ge dig själv och ditt företag en konkurrensfördel genom att lära dig om en av dagens viktigaste marknadsföringsplattformar.

 
TikTok för företag - hildegun

TikTok för företag
Bygg ditt varumärke

Varför TikTok?

Med över en miljard användare är TikTok världens just nu snabbast växande sociala medier plattform. Det att platsen att vara på om du är ute efter att växa ditt företag och bygga ditt varumärke.

TikTok sticker ut i mängden på flera sätt både i hur själva appen är konstruerad, men även i dess kultur och därmed HUR du kan marknadsföra dig där. Det är nämligen ingen större vinning i att göra reklam på TikTok. Däremot har du allt att vinna genom att skapa TikToks!

Vi på Hildegun har inte bara stor erfarenhet av marknadsföring och att marknadsföra på TikTok. Dessutom har vi förmånen av att ha en stor kreatör i vårt team. Vår Content Manager, Jonatan. Han har byggt flera konton från grunden och upp till över 100,000 följare på bara månader!

Möjligheterna på för ditt företag på TikTok är oändliga och vi hjälper dig gärna att lyckas på plattformen. Hildegun kan hjälpa dig med allt från strategi, skapa och driva ett konto till coaching och motiverande föreläsningar. Vi kan även hjälpa dig med betald marknadsföring på denna otroligt heta plattform!

Genom att sätta en strategi för din närvaro på TikTok blir det lättare att hitta rätt målgrupper och börja det viktiga – och roliga! – arbetet med att bygga relationer och skapa ambassadörer.

Tiktok för företag - hildegun

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.