Lite närmre. Mycket enklare.

Vi är Hildegun

Din externa marknadsbyrå som bara kostar när du behöver oss, med all kompetens inhouse.

Fanny Dolff

VD, strateg, projektledare

De kallar mig fullblodsstrateg. Och ja, jag sätter mig in i din affär, analyserar, föreslår det optimala, följer hela processen, utvärderar. Från mätbara resultat ser jag nya möjligheter och nästa steg.

Betrakta mig gärna som din marknadsavdelning och Hildegun som din inhousebyrå som bara kostar när du behöver oss. När kan vi ses?

Johan Cedervall

Creative Director, projektledare

Både utbildad på Berghs School of Communication och bördig från Lödde, vad slår det? Design, text, hemsidor; i min värld måste det kreativa också vara effektivt.

Utgångspunkten är att läsa av dig, företagets behov och att hitta det kreativa avstampet som art director, copywriter och webbdesigner.

Johan är klippan som ansvarar för all grafisk produktion på Hildegun.

Louise Fridh

Ehandel och digital marknadsföring

Med kunskap som sträcker sig inom hela den digitala sfären, utmanar hon dig att våga prova nya vägar till mätbara resultat.

Louise är skånskan som håller dig i handen när du steg för steg närmar dig en digitalisering som motsvarar det dina kunder förväntar sig av ditt företag.

Benny Törnqvist

Utbildningsansvarig, säljutbildare och LinkedIncoach

Försäljning är inte lätt. I en alltmer komplex verklighet inom B2B är det avgörande att navigera smart i både digitala kanaler såväl som i ett nytt säljlandskap.

Benny har stenkoll på exakt hur! Han lär dig parera på vägen till fler affärer, detta fotbollsälskande energiknippe från Sveriges östra delar.

Du möter Benny på våra LinkedIn-utbildningar och under säljträning med Hildegun.

Louise Ringheim Foss

Copywriter och layout designer 

Denna sjungande tjej med stort hjärta gör intervjuer och skriver målgruppsanpassade texter med ett leende. Reportage, nyhetsbrev och blogginlägg. Louise är en fena på att klä era mjuka värden i ord. Dessutom översätter hon från såväl engelska som danska, till svenska.

Behöver du dessutom hjälp på den grafiska sidan, finns hon där för dig. 

Jonatan Petersson

Content manager 
 
Håll i hatten! Denna smålänning tar dig med storm, vi lovar. Ingen utmaning är för svår när det gäller att skapa engagemang inom sociala medier och på din webbplats. 
 
Med över 2 000 publicerade videos på TikTok vet Jonatan hur publiken ska tas. Hoppas du gillar snabbhet och nya idéer. Det bjuds du på i massor här vill jag lova. 

Amar Delic

Webbutvecklare

Det Amar inte löser på din hemsida existerar inte. Han är vår go-to-guy som extremt snabbt kommer med förslag på hur, vad och varför. Nämnde vi att han också lyckas förklara det där med kod på ett sätt som alla begriper? What’s not to like? 
 
Du hittar vår kodande stjärna i Skåne. Så klart.

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.