Lite närmre. Mycket enklare.

Vi är Hildegun

Din externa marknadsbyrå som bara kostar när du behöver oss, med all kompetens inhouse.

Fanny Dolff

VD, strateg, projektledare

De kallar mig fullblodsstrateg. Och ja, jag sätter mig in i din affär, analyserar, föreslår det optimala, följer hela processen, utvärderar. Från mätbara resultat ser jag nya möjligheter och nästa steg.

Betrakta mig gärna som din marknadsavdelning och Hildegun som din inhousebyrå som bara kostar när du behöver oss. När kan vi ses?

Johan Cedervall

Creative Director, projektledare

Både utbildad på Berghs School of Communication och bördig från Lödde, vad slår det? Design, text, hemsidor; i min värld måste det kreativa också vara effektivt.

Utgångspunkten är att läsa av dig, företagets behov och att hitta det kreativa avstampet som art director, copywriter och webbdesigner.

Johan är klippan som ansvarar för all grafisk produktion på Hildegun.

Louise Fridh

Ehandel och digital marknadsföring

Med kunskap som sträcker sig inom hela den digitala sfären, utmanar hon dig att våga prova nya vägar till mätbara resultat.

Louise är skånskan som håller dig i handen när du steg för steg närmar dig en digitalisering som motsvarar det dina kunder förväntar sig av ditt företag.

Benny Törnqvist

Utbildningsansvarig, säljutbildare och LinkedIncoach

Försäljning är inte lätt. I en alltmer komplex verklighet inom B2B är det avgörande att navigera smart i både digitala kanaler såväl som i ett nytt säljlandskap.

Benny har stenkoll på exakt hur! Han lär dig parera på vägen till fler affärer, detta fotbollsälskande energiknippe från Sveriges östra delar.

Du möter Benny på våra LinkedIn-utbildningar och under säljträning med Hildegun.

Maria Karlsson

Digital marknadsförare och LinkedIncoach

Det är klurigt att gissa vad varje marknadsförd insats genererar i kronor och ören. Denna skånetös med stort hjärta vägleder dig genom djungeln av kanaler.

I en värld av siffror, vänder och vrider hon tills vi vet vad varje enskild insats i varje digital kanal ger, eller inte ger.

Du träffar Maria på våra LinkedIn-utbildningar.