Vårt team vill bli bättre på LinkedIn

LinkedIn växer – engagemanget på plattformen fortsätter att bli större. Såklart ska ni som team växa tillsammans!

Att tillsammans i en grupp ta del av tips, kunskap och konkreta råd gällande LinkedIn-användande skapar goda möjligheter att t.ex. jobba med er strategi för att skapa en attraktiv arbetsplats som attrahera nya medarbetare. Men det ger också goda möjligheter att sätta en gemensam strategi för varumärkesbyggandet online.

LinkedIn för team

Effektivare tillsammans

Tillsammans har ni möjlighet att snabbare bygga upp varumärket på LinkedIn. Ni sätter tonen hur ni vill kommunicera mer er målgrupp. Utifrån detta kan ni sedan börja jobba med att bygga långsiktiga relationer som ska leda till möjligheter för er och ert företag.

På LinkedIn ligger fokus på de individuella relationerna och att leverera värde åt målgruppen. Som företag med flera medarbetare kan det finnas en stor vinning i att engagera sina medarbetare och göra dem till ambassadörer för bolaget.

Tillsammans kan ni bli effektivare och nå högre resultat genom ett väl genomfört strategi- och lagarbete som mynnar ut i er aktivitet på LinkedIn.

Oavsett om ditt mål är att utvecklas själv på LinkedIn eller att skapa en stark företagskultur genom ambassadörer och engagerade medarbetare, är LinkedIn-teamcoachning något för dig.

Den här utbildningsvarianten anpassas efter behovet och kan bli precis lika givande för personer ur olika organisationer som från samma. Max 6 deltagare.

Så går det till

  • Kartläggning av deltagare
  • 2 h coachning Online via Zoom
    Fokus: Personlig profil, engagemang, inlägg och funktioner
  • Löpande feedback på era inlägg i kommentarsfält och tips och råd i en skapad meddelandegrupp på LinkedIn
  • 2 h coachning Online via Zoom
    Fokus: Företagssida, samspel mellan individ och företag samt ambassadörskap
  • Löpande feedback på era inlägg i kommentarsfält och tips och råd i en skapad meddelandegrupp på LinkedIn under två veckors tid efter avslutad utbildning

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.