Individuell coaching på LinkedIn

Oavsett om du haft ett LinkedIn-konto under en längre tid eller är helt ny så är LinkedIn-coachning något för dig.

Utifrån din nivå och dina behov skräddarsyr vi, efter den inledande analysen, en halvdagsutbildning med fokus på din utvecklingspotential och din målsättning med LinkedIn.

Fanny Dolff

Vem vill du nå på LinkedIn?

LinkedIn-coaching består dels av vägledning och guidning för att nå ett kvalitativt och professionellt nätverkande samt ett varumärkesbyggande på LinkedIn. Men också av mer konkreta tips och riktlinjer för innehållet och uttrycket i din egna profil.

Vi kommer gemensamt prata om dina målsättningar och dina tankar kring målgrupper på plattformen. Vem vill du egentligen nå på LinkedIn? Utifrån det kan vi sedan fastställa vilka målgrupper du skall prioritera just nu för att maximera dina affärsmöjligheter därmed vinningen med att aktivt finnas och jobba på LinkedIn.

Målsättningen med detta är att du ska kunna kartlägga dina färdigheter och sedan arbeta effektivt och professionellt med dessa på LinkedIn för att omvandla till säljmöjligheter och därav också inkomster.

Så går det till

  • 30 min kundanalys genom mall, genomgång av behov och önskemål
  • 3 h möte coachning – Online via Zoom
  • Uppföljning under två veckor efter coachningmötet, hjälp med totalt 3 inlägg. Dagen före publicering skickas texten till din LinkedInCoach Maria för korrektur och förslag på förbättringar

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.