Bygg varumärke på LinkedIn

Är du trött på att ringa kalla samtal?

LinkedIn är den just nu absolut hetaste kanalen för dig som vill förvandla din prospektlista till en varm famn. Oavsett nuläge så kommer du lyckas – är du nyfiken på att veta hur? Hildegun föreläser, inspirerar och berättar hur du kan göra för att lyckas. Dessutom kan vi hjälpa dig med nyhetsbrev för LinkedIn.

LinkedIn för alla

Din väg till att bli aktiv på LinkedIn

Med sina 1 miljard användare världen över utgör LinkedIn en viktig plattform för professionellt nätverkande. Men det handlar inte enbart om att finnas på LinkedIn utan om att skapa och förvalta ett varumärke.

Flera av de som lyckats väl på LinkedIn har gjort detta genom att bygga långsiktiga relationer som ger lojala kunder och ett troget nätverk.

Allting börjar med en tydlig och väldefinierad profil, vilket blir ditt skyltfönster och ditt digitala visitkort. Nästa steg är att engagera dig i relevanta ämnen och diskussioner. Skapa värdefullt innehåll för din målgrupp och att lära dig vårda relationerna i ditt nätverk.

Vi på Hildegun kan hjälpa dig som vill ta nästa steg på LinkedIn, som vill gå från att vara närvarande till att bli aktiv och engagerande.

Sättet att använda plattformen kan variera något utifrån målgrupp och målsättning, men gemensamt är att deltagandet och ditt engagemang skall skapa någon form av social selling och ett varumärkesbyggande, oavsett om du väljer att lägga fokus privat eller kring ditt varumärke.

I detta jobbet blir det viktigt att ha en plan och en strategi för LInkedIn. Vi ser till att din strategi blir såväl genomförbar som mätbar.

Genom att sätta en strategi för din närvaro på LinkedIn blir det lättare att hitta rätt målgrupper och börja det viktiga – och roliga! – arbetet med att bygga relationer och nätverk.

10 GULD-TIPS

Som hjälper dig som säljchef att lyckas på LinkedIn

Ladda ner vår kostnadsfria guide om hur du och ditt team får de bästa förutsättningarna att lyckas med social selling på LinkedIn.

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.