Köpa bilder eller anlita fotograf

Bygga en ny hemsida? Komma igång med sociala medier? Dags att göra om ert säljmaterial? Tänk då på att bilder är en väldigt viktig pusselbit i hur ni kommunicerar utåt.

Era bilder bör ingå i ett så kallat bildspråk som representerar ert bolag. Detta innebär att ni återkommande använder er av ett antal foton som era kunder känner igen och som ingår i er grafiska profil.

Köpta bilder

Visst kan man väl köpa billiga bilder på nätet? Ja visst, det går utmärkt! Nackdelen med inköpta foton är att man i de flesta fall ser att det är en köpt bild. Och detta innebär många gånger att bilden känns opersonlig. Den kan också användas eller redan vara använd av andra.

Budget

Om ni vill ha en egen stil eller skilja er från mängden är det bäst att låta ta egna bilder. Har du en extremt begränsad budget, kan det vara billigare att köpa bilder online. Har du råd att ta egna via en fotograf, gör då det!

Proffsbilder

Det du vinner när du tar egna foton med hjälp av en professionell fotograf, är att du får exakt vad du vill ha och dina bilder blir exklusiva! Era egna. Du får hjälp av fotografens ideer. Teknik i all ära – det är människan bakom kameran som tar bilden. En professionell fotograf med kreativt tankesätt och som vet hur man efterbehandlar en bild gör stor skillnad.

Hildegun har duktiga fotografer som jobbar med dig på ett proffsigt och nära sätt. Ring oss och berätta vad du behöver!

Fler tips

Varför grafisk profil

Säljare som gör en uppsjö av offerter där ingen liknar den andre, tio olika epostsignaturer från