Vässa din profil- Hildeguns senaste tillskott i LinkedIn- utbudet.

En tjänst som skulle visa sig välkommen och efterlängtad.

Under våren fick Hildeguns medarbetare Maria Karlsson möjlighet att lära känna några av LinkedIns medlemmar lite närmre. Nämligen via deras personliga profiler. Med olika utgångspunkt och målsättningar hos kunderna kunde vi ta del av och analysera kundernas personliga profiler på LinkedIn.

Begreppet  att “bli hemmablind” är välbekant hos oss alla och det är med detta som utgångspunkt analysarbetet och genomgången av en personlig profil på LinkedIn görs. Allt för ofta ångar vi på och skriver eller skapar utifrån ett tankesätt och en föreställning vi inbillat oss är den rätta för just oss och vår verksamhet.

När vi våren 2020 lanserade tjänsten blev gensvaret fantastiskt och precis som vi trott fanns det en nyfikenhet och vädjan om att få sin profil granskad utifrån.

I praktiken analyserar vi på Hildegun profilen utifrån en given mall och sedan ges feedback och konkreta tips och råd såväl skriftligen som muntligt via ett kort Zoom- möte.

Vad tyckte några av vårens deltagare?

“Tjänsten har på ett extremt enkelt och tydligt sätt lett till en tydligare förståelse för hur jag kan vässa min LinkedIn- profil och hur Hildegun kan bistå mig i detta arbete. 

Jag ser med spänning fram emot vårt fortsatta arbete i höst.”

Maximilian Tropé, Tropé Consulting

“Maria hjälpte mig att vässa min LinkedIn profil och när jag hoppade på erbjudandet så tänkte jag att det var en kul grej, sett till priset tänkte jag att jag kanske skulle få lite “goda” råd på vägen.

Det jag fick var en otroligt proffsig genomlysning som verkligen berörde alla delar inom min profil och personliga varumärke.

Maria hade en väldigt tydlig struktur och gav mig som kund konkreta tydliga råd, både i skrift och genom muntlig uppföljning. Som kund kände jag verkligen att jag fick betydligt mer än jag betalade för och lämnades med en tacksamhetskänsla för det arbete som Maria gjorde för mig.”

Fredrik Kridahl, Actimo / ForTheWise

case vässa din profil på linkedin

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.