Skönare profil för tryggare ekonomi

Tryggare Ekonomi AB

Tryggare Ekonomi hjälper företag med allt som har med deras ekonomi att göra, till exempel bokföring, lön, fakturering, bokslut, deklarationer samt rådgivning och uthyrning av ekonomipersonal.

Ny profil

I samband med ett namnbyte på företaget behövdes naturligtvis också en ny logotyp, en ny övergripande grafisk profil samt en uppdaterad webb. Kunden hade önskemål om att kombinera bokstäverna T & E i logotypen, samt att en profilfärg skulle vara en varm rosa nyans.

Sådan input kan vara värdefull att få redan från start – därmed inte sagt att det alltid blir just så. Färgsättning fyller viktiga syften och det är viktigt att företagets färger signalerar rätt saker, oavsett en enskild människas personliga smak. I det här fallet stämde kundens önskade färgsättning väl överens med den värme och omtanke som Tryggare Ekonomi utstrålar både i sitt namn och i den verksamhet de bedriver.

Sammanfogandet av T & E i logotypen fungerade också utmärkt och resulterade i en modern logotypsymbol, väl anpassad för dagens och framtidens digitala värld.

Jenny Sjögren, VD på Tryggare Ekonomi, är väldigt nöjd med utfallet:
“Jag hade höga förväntningar på Johan efter ett tidigare samarbete jag var mycket nöjd med, denna gången överträffade han verkligen mina förväntningar och levererade en produkt jag är väldigt nöjd med. Johan är professionell och lyssnar på sin kund och tar till sig dess önskemål och levererar.”

Besök sajten

Team

Projektledning, AD & webb Johan Cedervall

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.