Nyhetsbrev & webbartiklar

AB Bonthron Ewing är ett företag med en lång tradition och en intressant historia som en viktig leverantör till verkstadsindustrin. Bonthron & Ewing säljer olika typer verktyg, magneter, uppspänningsutrustning, stångmagasin, skärvätska, filterpapper, och specialprodukter

 

Bonthron & Ewing ville öka relationen och kommunikationen till sina befintliga kontakter men också vara synliga på webben med hur de kan hjälpa sina kunder. Vi valde att jobba med löpande webbartiklar som också kommuniceras i nyhetsbrev till företagets kontakter.

Webbartiklar

Via artiklar på webben kommuniceras hur Bonthron & Ewing kan hjälpa företag till en effektivare och bättre produktion och arbetsmiljö. Genom sin expertis i området och unika produkter, bjuder artiklarna på värde, information, utbildning och inspiration.

Nyhetsbrev

Genom att kommunicera värdet i artiklarna via nyhetsbrev till utvalda kontakter stärker Bonthron & Ewing sina relationer och är “top of mind”. Nyhetsbreven konverterar till både nya kundmöten och offertförfrågningar.

“Under vår tids samarbete inom digitala månadsbrev och artiklar har jag haft förmånen att arbeta med Louise Fridh på Hildegun.

Professionell, engagerad och kompetent person inom sitt område. Skicklig och har förmåga att förstå våra behov och önskemål och sedan förvandla dem till informativa och engagerande texter är enastående.

Vid varje steg av vårt samarbete har vi känt lyhördhet för feedback och anpassasning efter våra önskemål. Förmåga att leverera högkvalitativa resultat inom kort tid, vilket har varit avgörande för oss.

Jag rekommenderar Louise och Hildegun starkt för någon som söker en professionell och pålitlig samarbetspartner inom digitala texter och kommunikation”

Christian Stener, Säljchef- Vice VD Bonthron & Ewing

Team

Projektledare: Louise Fridh
Webbartiklar & nyhetsbrev: Louise Fridh

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.