LinkedIn föreläsning för studenter

Helsingborgssektionen Agora

Helsingborgssektionen Agora är en intresseförening för studenter vid Campus Helsingborg. Ett av de största arrangemangen som Studentföreningen anordnar är AGORA-dagen, Campus Helsingborgs största arbetsmarknadsdag.

Projekt: 

Föreläsning i samband med förberedelser för Agora-dagen 2020

Inför detta arrangerade sektionen Pre-Agora där Hildegun blev tillfrågade om att hålla en föreläsning på ämnet LinkedIn och hur plattformen kan användas på bästa sätt av studenter och arbetssökande.

Som målsättning hade man att lyfta studenterna till en ny nivå på LinkedIn, där de framöver skulle kunna bygga sitt personliga varumärke och kommunicera mot potentiella arbetsgivare och rekryterare. Föreläsningen som lockade drygt 100 åskådare var på ca 45 min och innehåll såväl inspiration, faktiska exempel, konkreta tips och statistik.

Efteråt hölls en kortare frågestund.

Pdf med tips

Efter föreläsningen fick alla som ville motta en Pdf via mail med en sammanställning och tips för deras kommande LinkedIn-aktivitet.

Team

LinkedIn- coach
Maria Karlsson

Vad säger kunden?

“Jag kontaktade Maria i samband med att jag anordnade ett projekt för studenter på Lunds universitet. Vi ville ha någon som kunde lära oss allt och lite till om LinkedIn – och vilken tur att jag kontaktade Maria! Kunnig, proffsig, vänlig och en hejare på att föreläsa! Skulle varmt rekommendera Maria till alla som vill lära sig mer om LinkedIn!”

Frida Stefansson

Student, Lunds universitet

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.