Leadsgenererande hemsida för utbildningsföretag

NOWI Education är ett företag som erbjuder utbildning och handledning i Microsoft 365 för att uppnå ökad produktivitet genom samarbete och kommunikation.

Vi byggde en ny leadsgenererande hemsida tillsammans med Nowi Education i syfte att tydligare kommunicera varumärket och företagets erbjudande och tjänster. Med löpande nytt innehåll i form av SEO-optimerade blogginlägg är hemsidan ständigt levande och driver organsik trafik.

Leadsgenerator

För att konvertera trafiken som kommer in på hemsidan implementerade vi en leadsgenerator med värdefull innehåll för besökaren. Besökare konverterar och adderas till nyhetsbrevslistan för vidare kommunikation och bearbetning.

Nyhetsbrev

Blogginläggen som skrivs löpande skickas ut till kontakter och leads för att bjuda på kunskap, inspirera och utbilda. På detta sätt är Nowi Education ständigt “top of mind” och närvarande när behovet dyker upp.

Besök Now Education 

“Vi behövde hjälp med att vässa både hemsida, marknad och att förbättra vår leadsgenerering. Hildegun har utöver detta hjälpt oss att höja kompetensen i social selling på LinkedIn.
Vi är väldigt nöjda med Hildegun och tycker att de är väldigt professionella. Kreativa & kompetenta inom sina respektive områden gör att samtliga medarbetare/konsulter inom Hildegun skapar en helhet som för oss uppleves som en mycket bra kunnig partner. Vi kan varmt rekommendera Hildegun!”
Johan Dahlin, VD Nowi Education

 

Team

Projektledare: Louise Fridh
Copywriter: Jonatan Petersson
Webb/ nyhetsbrev: Louise Fridh

 

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.