Inspirationsföreläsning LinkedIn

BK Häcken 

BK Häcken bildades 2 augusti 1940 och är en fotbollsförening på Hisingen. Klubbens herrlag spelar i Allsvenskan och damlaget spelar i OBOS Damallsvenskan.

Projekt:

Hildegun höll i en inspirationsföreläsning på plats i Göteborg för BK Häckens partners.
Syftet med föreläsningen, var att lyfta blicken mot LinkedIn och inse kraften i det gemensamma nätverkandet online.
Föreläsningen skapade nyfikenhet kring vad BK Häcken kan göra för sina partners konkret på plattformen och what’s in it for me, baserat på enskilda parternas synvinkel.

Halvdagsutbildning

Som en fördjupning för de partners som valde att veta mer om LinkedIn, höll vi på Hildegun en utbildning en halvdag i BK Häckens lokaler på Hisingen.

Vi gjorde tillsammans med gänget i BK Häcken, en halvdag fylld med tips på hur respektive partner i sin yrkesroll kan jobba med sin personliga profil på LinkedIn.
Fokus på nätverkande online och att dra nytta av styrkan kring BK Häcken som varumärke och kraften av ”tillsammans”.

Detta gick vi igenom:

• Från passiv till aktiv
• Vässa din personliga profil
• Hur du skriver ett perfekt inlägg
• Dos and don’ts
• Algoritmer
• Att jobba tillsammans på plattformen

 

Intern utbildning i social selling för BK Häckens säljkår

Hildegun utbildade under en halvdag, i social selling för säljavdelningen i BK Häcken. Ett arbete som kommer fortlöpa framåt.


”Hildegun har stöttad och utvecklat BK Häckens säljkår/relationsbyggare i social selling på LinkedIn. Utbildningen har varit viktig då den ger våra säljare de nödvändiga verktygen och kunskaperna för att bygga starka och meningsfulla relationer med potentiella kunder på plattformen.

Genom att vi tillsammans bygger upp förståelsen i hur man effektivt använder LinkedIn som en försäljningskanal, så ökar vi även våra chanser att nå framgång och ökad försäljning.

I utbildningsprogrammet så har vi skapat professionella profiler, byggt nätverk, samt skapat rätt struktur för att dela relevant innehåll och engagera sig i konversationer för att öka vår synlighet och trovärdighet, vilket i sin tur kommer att leda till fler affärsmöjligheter för Bollklubben 💛🖤”

Thomas Anderson, Kommersiell chef BK Häcken och Gothia Cup

Är du också nyfiken på Linkedinutbildning till ditt företag? Kontakta oss

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.