LinkedIn-coachning

“Det är lika bra vi börjar meddetsamma”

När jag första gången fick se Fanny Dolffs pigga profilbild på LinkedIn, bredvid en rubrik som berättade att hon sysslade med digital marknadsföring, beslöt jag mig för att detta skulle bli min chans att lära mig mer och hantera LinkedIn på ett annat sätt än tidigare.

Kort efter vår första kontakt via plattformen frågade Fanny om vi kunde ses över en kopp kaffe, vilket vi gjorde. Det tog ungefär tre minuter för Fanny att konstatera att “det är lika bra vi börjar meddetsamma”.

Liknande meningar har sedan dykt upp vid fler tillfällen och speglar bra det engagemang och och intresse för kundens bästa som Fanny har. Att hon dessutom är väldigt omtänksam gör att man som kund snabbt får förtroende för henne.

Maria Karlsson, medarbetare till Fanny på Hildegun, arbetar även hon med digital marknadsföring och LinkedIn-coaching. Här har jag också sett en härlig glöd och fokus på kundens bästa. Ser fram emot kommande träffar med henne!

Nu har jag haft kontakt med Hildegun i intensiva tre veckor med mailväxlingar, flera möten och mycket feedback, vilket känns väldigt bra. Jag har bland annat lärt mig att bättre hantera LinkedIns kommunikationsmöjligheter för att nå ut till andra medlemmar. Personer som med tiden jag hoppas kunna genera affärsmöjligheter. 

Vill slutligen nämna att jag varmt kan rekommendera Hildegun AB för deras engagemang och sätt att bemöta oss kunder.

Lars Larsson
Ekonomisupporten Sverige AB

Team

LinkedIn-coachning Fanny Dolff & Maria Karlsson

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.