Användarvänlig hemsida för Bonthron & Ewing

Under första kvartalet 2024 hjälpte vi Bonthron & Ewing att bygga om deras hemsida från grunden. Vårt huvudsakliga mål var att skapa en snabb, användarvänlig och lättadministrerad webbplats.

För att göra hemsidan snabb använde vi minimal kod. Vi undvek också onödiga verktyg och widgets. Detta optimerade laddningstiderna och förbättrade användarupplevelsen. Navigeringen förbättrades genom tydlig struktur som gör det enkelt för kunder att hitta från leverantörer till produkter och vice versa. Tidigare saknades en tydlig koppling mellan produkter och leverantörer, vilket nu är åtgärdat.

Administrationen av hemsidan blev betydligt enklare genom att separera den tekniska delen från innehållet. Detta innebär att medarbetare kan uppdatera innehåll utan att riskera tekniska problem. Vi skapade även en tydlig och lättanvänd struktur i adminpanelen, med enkla menyknappar för redigering av medarbetarinformation, kontaktuppgifter, produkter och leverantörer.

Utöver dessa förbättringar utvecklade vi en digital grafisk identitet till Bonthron & Ewing, vilket ytterligare stärkte deras varumärke online. Resultatet blev en helhetslösning som möter både kundernas och medarbetarnas behov.

Besök hemsidan här

Våra tack från Bonthron & Ewing till två fantastiska individer som har gjort ett enastående arbete för oss – Louise Fridh och Amar Delic från Hildegun.

Det har varit en sann glädje att samarbeta med dem under skapandet av vår nya hemsida.

Louise och Amar har visat enastående kompetens och professionalism genom hela processen. De har varit lyhörda för våra behov, önskemål och har levererat över förväntan.

Dessutom har de varit lätta att samarbeta med och har alltid varit tillgängliga för att svara på våra frågor och lösa eventuella problem som har uppstått längs vägen.

Deras engagemang och dedikation till projektet har verkligen gjort skillnad.

Vi rekommenderar dem varmt till alla som söker en professionell och kreativ partner för sitt webbprojekt.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dem i framtiden.

Christian Stener
COO/ Vice VD Bonthron & Ewing

Team

Projektledning: Louise Fridh
Webbutveckling: Amar Delic

 

Fyll i din e-postadress nedan så får du ta del av vår 30 min föreläsning om vad du ska tänka på för att lyckas med LinkedIn.

Du kan avprenumerera när som helst. Din adress kommer inte att delas med andra.